fbpx

Et godt værktøj mod COVID-19 smitterisiko

Hyppig udluftning kan sænke smitterisikoen på kontoret eller skolen. SKYEN visualiserer med en rød farve, når det er på tide at lufte ud i lokalet.

Vi er smittefaren

Når vi hoster, nyser eller bare taler højt og trækker vejret dybt udleder vi mennesker micro-dråber. Disse dråber indeholder tusindvis af vira – inklusive corona virussen, COVID-19.

Dråberne mellem mennesker forbliver hvor de er. De glider ikke væk og derfor bliver smitterisikoen endnu større, i et lukket rum med dårlig ventilation.

Et host indeholder 100.000 micro-dråber og hvis luften ikke bevæger sig, bevæger microdråberne sig heller ikke og bliver derfor hængende i luften.

Udluftning er et effektivt værktøj

Hvis luften ikke bevæger sig, bevæger mikro-dråberne sig heller ikke – og da de ikke kan bevæge sig alene, forbliver de på plads i nogen tid.

Men der er en måde at forhindre denne stagnation af mikro-dråber.

Det menes, at åbning af vinduer og stigende luftcirkulation er effektiv. Når du åbner et vindue – driver mikro-dråberne hurtigt væk.

De er meget små og lette, så enhver luftstrøm vil slippe af med dem.

Hvad der er vigtigt er at skabe to åbninger. Gør dette mindst en gang i timen. Det reducerer risikoen for infektion betydeligt.

SKYEN, et værktøj mod COVID-19 smitte

SKYEN er et effektivt værktøj til udluftning. Den er et simpelt, plug and play, nudging device der visualiserer kvaliteten af rummets indeklima.

Sensoren måler luftkvaliteten (CO2) og vurderer indeklimaet ud fra gældende anbefalinger. Overskrides disse, vil SKYEN gøre opmærksom på dette, med en rød farve. Hvis luftkvaliteten er god, lyser SKYEN blåt.

Dette giver anledning til at få luftet ud flere gange i løbet af dagen og dermed sænke faren for COVID-19 smitte

Udluftning kan sænke smittefaren

Undersøgelsen er udført at et Japansk studie, som kan ses på følgende video.

Bliv klar til at vende tilbage til kontoret og institutionen

Bestil SKYERNE direkte på vores webshop og sæt dem op, så de er klar til i vender tilbage.

Vi sætter også gerne SKYERNE op for jer, imens jeres kollegaer og institutionsbørn er hjemme, så I kan vende tilbage til en organisation der ved hvornår de skal lufte ud. Kontakt os for at bestille koordinere opsætningen med os.

Talent Garden Rainmaking

Danneskoild-Samsøes Allé 41

1434 København K

+45 4013 0705

info@sundforluft.dk

Luk menu
×
×

Kurv